Österåkers kommuns logotype

SES – digital hjälp för separerade familjer

En man rullar ihop en matta med en dyster min samtidigt som en kvinna sitter längre bort i rummet och knappar på en dator.

SES, samarbete efter separation, är ett digitalt verktyg som hjälper dig som förälder att hantera den livskris som en separation eller skilsmässa ofta innebär. Du kan använda SES inför, under och efter en separation.

Hur fungerar SES?

I den första delen av verktyget får du möjlighet att reflektera över din aktuella situation. I den andra delen finner du råd om hur du stöttar dina barn inför, under och efter separationen. I den tredje delen finns verktyg för hur du får samarbetet med den andra föräldern att fungera bra.
Stöd inom tre olika områden:

  1. Förstå och hjälp dig själv
  2. Förstå och stötta dina barn
  3. Få ett bättre föräldrasamarbete

Hur får jag tillgång till SES?

SES är kostnadsfritt för dig som är folkbokförd i Österåkers kommun. Du kan använda SES helt anonymt när som helst på dygnet och du kan logga in hur många gånger du vill. Inga personuppgifter sparas.
Det digitala utbildningsmaterialet finns på svenska, engelska och arabiska. Vi hoppas och tror att du kommer att få ett värdefullt stöd av SES oavsett om du är mitt i en separation eller om du redan lever som separerad med barn.

Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.