Österåkers kommuns logotype

Hyr bostad/lediga bostäder

Flygfoto över Åkersberga. Man ser många flerbostadshus med lägenheter.

Flygfoto över delar av centrala Åkersberga.

Om du är intresserad av att hyra en bostad i Österåker kan du ställa dig i kö för lediga lägenheter hos någon av de hyresvärdar som förvaltar lägenheter i kommunen.

Armada

Armada bostäder AB är Österåkers kommuns bostadsbolag. Armada äger ungefär 1 500 bostäder, de flesta centralt belägna i Åkersberga. De har även lägenheter utanför tätorten samt vid Åkers kanal. Alla som har fyllt 18 år är välkomna att ställa sig i Armadas bostadskö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Heimstaden

Heimstaden har tagit över de bostäder som Akelius fastigheter tidigare ägde. Ta del av lägenheter som förmedlas här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wallenstam

Wallenstam är en privat fastighetsägare som under 2018 inledde byggnation av hyresrätter på Norrgårdsvägen i centrala Åkersberga. Planer finns på ytterligare byggnation. Lägenheterna förmedlas av Wallenstam Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Stockholms Bostadsförmedling, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt av Armada Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Servicecenter
Besöksadress
Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga
Postadress
Österåkers kommun 184 86 Åkersberga
Öppettider
Måndag–torsdag: 8–17 Fredag: 8–16
servicecenter@osteraker.se
08-540 810 00
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.