Österåkers kommuns logotype

Nyhetsbrev – prenumerera

Familj med två föräldrar och två barn sitter tillsammans och tittar på en datorskärm

Österåkers kommun ger ut flera olika digitala nyhetsbrev som du kan prenumerera på via e-post.

Anhörigstöd

Nyhetsbrevet Anhörigstöd vänder sig till dig som vårdar eller stödjer en närstående som är långvarigt sjuk, äldre eller med funktionsnedsättning. Här samlar vi evenemang, föreläsningar och tips.

Ditt Österåker

Ditt Österåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. I ungefär åtta utgåvor om året berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som invånare i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

Sverigefinska nyhetsbrevet

Österåkers kommun ingår i förvaltningsområde för finska språket. Här får du information om dina rättigheter och hur du kan påverka. Du får tips om kulturella aktiviteter som lyfter fram och synliggör nationella minoriteter. Du hittar särskilt om aktiviteter och projekt med koppling till det finska språket och sverigefinska kulturen.

Näringsliv

Det här nyhetsbrevet riktar sig till dig som är företagare eller som vill bli företagare. Som prenumerant får du information om vad som händer inom Österåkers näringsliv. Vi ger dig även tips om evenemang, nätverksträffar och föreläsningar.

Ruotsinsuomalainen uutiskirje

Österåkerin kunta kuuluu suomen kielen hallintoalueeseen. Täältä löydät tietoa oikeuksistasi ja miten voit vaikuttaa. Saat vinkkejä kansallisia vähemmistöjä korostavaan ja näyttävään kulttuuritoimintaan. Löydät erityisesti tietoa suomenkielisistä ja ruotsinsuomalaiseen kulttuuriin liittyvistä toiminnoista ja projekteista.

Österåkers bibliotek

Vill du få information om det som är på gång på Österåkers bibliotek? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig enkelt uppdaterad!

Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.