Försäkringar

Alla Österåkers kommuns verksamheter är försäkrade genom det kommunalägda försäkringsbolaget Stockholmsregionens försäkring AB (SRF). Försäkringarna omfattar kommunens egendom, ansvar, motorfordon, tjänsteresa och olycksfall.

Olycksfallsförsäkring

Försäkringen är en grundförsäkring som gäller vid skador som orsakats av ett olycksfall, men däremot inte av en sjukdom. Försäkringen gäller heltid, dygnet runt, alla årets dagar. Skolelever, barn, ungdomar och andra grupper som är inskrivna i kommunal vård, omsorg och verksamheter i Österåker omfattas av försäkringen. Försäkringen gäller i Sverige.

Information om kommunens försäkringar på Stockholmsregionens Försäkring AB:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tjänstereseförsäkring

Denna försäkring omfattar anställda, förtroendevalda, praktikanter, elever samt personer utsedda av kommunen på tjänsteresa eller studieresa för kommunens räkning.

Personlig egendom

Kommunens försäkringar omfattar inte skador eller förlust av personliga ägodelar som till exempel glasögon, solglasögon, jacka eller mobiltelefon. Vid skada på personlig egendom, kontakta ditt försäkringsbolag.

Om olyckan är framme

Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.