Hitta checkpoints i Österåker

Lövskog och sol

Orienteringsförbundets friskvårdsprojekt Hittaut lockar tusentals deltagare att upptäcka sina omgivningar på ett lekfullt och inspirerande sätt.

Hitta ut 2024

Huvudarrangör för Hittaut är Orienteringklubben OK Österåker. Årets säsong inleds 5 maj. Hitta information om säsongen 2024 på OK Österåkers hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Hitta ut

Varje år, under en period, har du möjlighet att hitta ut i Österåker. Hittaut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta (på papper eller i appen "Hittaut") ska finna checkpoints. OK Österåker avgör när Hittaut arrangeras i Österåker. Hittaut finns bara under en viss period för att administreringen av projektet underlättas av att det finns datum att förhålla sig till.

Kom igång med Hitta ut

Hitta mer information och kom igång på Hittauts hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där hittar du också vanliga frågor och svar kopplade till Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. checkpoints.

Respektera allemansrätten

Allemansrätten ger fantastiska möjligheter att vistas i och uppleva Sveriges natur. Allemansrätten innebär också att vi behöver ta ansvar för att bevara och respektera våra omgivningar och dem som verkar i den.

Vi vill passa på och påminna om att låta betande djur och brukad mark vara ifred.

Läs gärna på om allemansrätten. Ta tillfället i akt och bli en expert på vad som gäller i vår natur för att den och dess invånare ska leva länge och väl!

Läs på om allemansrätten

Fritidsförvaltningen
Besöksadress
Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga
Postadress
Österåkers kommun 184 86 Åkersberga
Öppettider
Måndag–torsdag: 8–17 Fredag: 8–16
foreningsmail@osteraker.se
08-540 810 00
Publicerad:
Senast uppdaterad: