Stäng

Besök Österåkers multiarena

Sjökort på väggen i entrén på Österåkers multiarena med boulbana nedanför

Välkommen till Österåkers multiarena!

Välkommen till 13 000 kvadratmeter rörelseglädje! Österåkers multiarena är en en unik mötesplats för idrott, skola, möten och evenemang.

Öppettider

Öppettider hittar du längst ner på sidan under Kontakta oss.
Information om avvikande öppettider

Österåkers multiarena är en arena utöver det vanliga. Specialutrustade hallar, mötesrum, sociala ytor och reception med kafé välkomnar en bredd av verksamheter och möjliggör massor av aktivitet och möten.

Arenan är huvudsakligen en idrottsanläggning öppen för träning och tävling, små och stora evenemang, motionär och elit. Här ska du kunna prova nytt och bli bäst.

Före träningen finns möjlighet att läsa läxor och umgås med träningskompisarna. I kafeterian finns kaffe, te och lite ätbart att köpa. Perfekt för dig som kanske väntar på att barnen tränar klart.

Under större skollov genomförs lov- och prova på-aktiviteter som är öppna för dig som kanske inte hittat din favoritaktivitet än, eller som vill prova något nytt.

Lovaktiviteter på arenan

3D-modell av multiarenan

Besök multiarenan digitalt i vår 3D-modell. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Film om Österåkers multiarena

I filmen får du en presentation av Österåkers multiarena och möta några av de lag och föreningar, som kommer att driva sin verksamhet i lokalerna hösten 2022.

Österåkers multiarena
Besöksadress
Näsvägen 4, Åkersberga
Öppettider
Se öppettider under fliken Besök Österåkers multiarena.
multiarenan@osteraker.se
08-540 818 50
Publicerad:
Senast uppdaterad: