Besök Österåkers multiarena

Sjökort på väggen i entrén på Österåkers multiarena med boulbana nedanför

Välkommen till Österåkers multiarena!

Välkommen till 13 000 kvadratmeter rörelseglädje! Österåkers multiarena är en en unik mötesplats för idrott, skola, konferens och evenemang.

Öppettider

Öppettider hittar du längst ner på sidan under Kontakta oss. Observera att vi har ändrade öppetider under jul och nyår. Mer information om ändrade öppetider hittar du under Vanliga frågor och svar.

Österåkers multiarena är en arena utöver det vanliga. Specialutrustade hallar, konferensrum, sociala ytor och reception med kafé välkomnar en bredd av verksamheter och möjliggör massor av aktivitet och möten.

Arenan är huvudsakligen en idrottsanläggning öppen för träning och tävling, små och stora evenemang, motionär och elit. Här ska du kunna prova nytt och bli bäst.

Här kan du även anordna mässor och kulturevenemang. Innan träning finns möjlighet att läsa läxor och umgås med kompisarna i laget. Vill du ta en kaffe och bulle medans barnen tränar? Kanske boka en konferens eller abonnera på en arbetsplats? Möjligheterna är stora och vi har bara börjat.

Besök multiarenan digitalt i vår 3D-modell. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Film om Österåkers multiarena

I filmen får du en presentation av Österåkers multiarena och möta några av de lag och föreningar, som kommer att driva sin verksamhet i lokalerna hösten 2022.

Österåkers multiarena
Besöksadress
Näsvägen 4, Åkersberga
Öppettider
Måndag–fredag: 8–22 Lördag: 9–20 Söndag: 9–22
multiarenan@osteraker.se
08-540 818 50
Publicerad:
Senast uppdaterad: