Multiarenan för föreningslivet

Seniorer spelar boule i multiarenan

Boule är en av många föreningsaktiviteter i multiarenan.

I Österåkers kommun finns ett aktivt föreningsliv som är engagerade i utvecklingen av kommunens idrotts- och friluftsmiljöer. Det är detta föreningsliv som tillsammans med kommunens beslutsfattare sett till att Österåkers multiarena idag står på plats.

Österåkers multiarena är ett välkommet tillskott för i kommunen verksamma föreningar och erbjuder föreningslivet en möjlighet att utvecklas.

På dagtid används arenan för skolidrott. Närliggande skolor har sin idrottsundervisning här. Samtliga skolor i kommunen har nu en inspirerande arena för idrottsdagar och utflykter.

Efter klockan 16.00 på dagarna och på helger fylls de flesta tider av idrottsföreningarnas löpande verksamhet och evenemang.

Även om du inte nyttjar Österåkers multiarena som aktiv i en förening är du välkommen att komma och titta på en match någon gång, eller kanske deltar i ett prova på-evenemang!

Välkommen till föreningslivet i Österåker!

I föreningsregistret kan du söka upp vilka föreningar som representerar dina intressen. Här finns idrotts-, frilufts och kulturföreningar.

Hitta din förening i kommunens föreningsregister! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hittar du inte en förening för dig?

Blir du nyfiken på att starta en egen förening?

Här finns det information om stöd till föreningar.

Österåkers multiarena
Besöksadress
Näsvägen 4, Åkersberga
Öppettider
Se öppettider under fliken Besök Österåkers multiarena.
multiarenan@osteraker.se
08-540 818 50
Publicerad:
Senast uppdaterad: