Österåkers kommuns logotype

Familjemottagning

Här hjälper vi familjer, par och barn att komma tillrätta med relationer, föräldraskap och gemensamma svårigheter. De flesta av våra tjänster är kostnadsfria och du kan enkelt boka tider via vår e-tjänst.

Rådgivning vid relationsproblem

Om du och din partner upplever svårigheter i relationen kan ni boka tid för familjerådgivning. På sidan Familjerådgivningen i Österåker kan du läsa mer och boka tid.

Samarbetssamtal vid skilsmässa

Om du och din tidigare partner har det svårt att lösa frågor om vårdnad, boende och umgänge som underlättar för barnen kan ni komma på samarbetssamtal. På sidan Samarbetssamtal kan du läsa mer om hur samtalen går till och boka tid.

Svårigheter med barn - Öppen mottagning

Om du upplever att ditt barn går igenom svårigheter av olika slag och har svårt att hantera detta är ni välkomna till vår öppna mottagning. På sidan Svårigheter med barn - Öppen mottagning kan du läsa mer om vad stödet inebär och hur du bokar tid.

Föräldrastödsprogram

Om du, precis som vi, tror att föräldraskapet är någonting som alltid kan utvecklas är du välkommen till våra föräldrastödsprogram. På sidan Föräldrastödsprogram kan du läsa mer om kommunens föräldrastödsprogram och kurser som erbjuds.

Publicerad:
Senast uppdaterad: