Eldningsförbud utfärdat i Stockholms län

Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 18.00 den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare.

Eldningsförbud utfärdat i Stockholms län

Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 18.00 den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare.

Läger och aktiviteter i Österåker under sommaren

Bild på två barn som hoppar efter en basketboll som de kastat upp i luften

Lillbroängens aktivitetspark

Kommunens verksamheter arrangerar flera läger och aktiviteter under sommaren. Tillsammans skapar vi härliga sommarminnen!

Den här sidan uppdateras kontinuerligt

Sverigefinskt sommarläger

14–16 juni

Välkommen till sverigefinskt sommarläger för alla barn och ungdomar från 6 år. Även yngre barn är välkomna om någon vuxen eller äldre syskon följer med. Det blir kreativa aktiviteter, kanotutflykt, besök på Domarudden och mycket mer. Vi anpassar aktiviteterna efter barnen och ungdomarnas önskemål och vädret. Vi pratar kommer att prata finska så mycket som möjligt och vid behov svenska så alla kan förstå och vara med. Fika i alla dess former och lättare lunch ingår.

Tid: klockan 09–16.

Plats: Hundkappbanan, Båthamnsvägen 10 i Åkersberga.

Anmälan: lea.vaattovaara@osteraker.se.

Aktiviter med fältgruppen och fritidsgårdarna

Juni–Augusti

Onsdagen den 7 juni öppnar Fältgruppen anmälningarna till sina sommaraktiviteter för dig som är 10–18 år. Följ Fältgruppen på Instagram @faltgruppen_osteraker för att ta del av allt kul som händer.

Bergagården håller öppet med aktiviteter för alla blivande 7:e klassare tills att du fyller 19 år. På fritidsgårdarna.se hittar du öppettider och allt annat som är värt att veta. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sommarklubb

Juli

I juli öppnar vår populära sommarklubb för dig som är mellan 6 och 12 år och hemma under sommarlovet. Utflykter, idrott, lek, äventyr och pyssel är ett axplock av aktiviteterna i sommar. Kom en hel dag, del av en dag eller alla dagar, själv eller med en kompis. Ingen föranmälan behövs, men antalet platser är begränsade.

Tid: Öppettiderna är vardagar klockan 09–12 och 13–16. Vi stänger mellan klockan 12 och 13.

Plats: utanför Bergagården.

Publicerad:
Senast uppdaterad: