Upprop Ht 2024 på Österåkers gymnasium

Bild

Välkommen som elev till Österåkers gymnasium! Vi på ÖG är glada att du kommer till vår skola och vi hoppas att du kommer att trivas hos oss.

Uppropet är måndagen den 19 augusti i vårt glashus (stora entrén):

10:00 Åk 1 NA,TE, EK och SA

11:00 IMS och IMA

13:00 Åk 2-3 NA,TE, EK och SA (samlas i klassrum som finns anslaget i Glashuset)

I klassrummet träffar du dina mentorer och klasskamrater och får information om skolan, schema mm. Nya elever äter också lunch på skolan uppropsdagen.

Uppdaterade kontaktuppgifter

Vi kommer i uppstarten skicka information via den mailadress som finns angivet i Indra, gymnasieintagningens system, till dig som elev och till dina vårdnadshavare. Det är viktigt att rätt kontaktuppgifter lämnas till skolan.

Om e-postadressen har ändrats ber vi er logga in med BankID och anger rätt uppgifter i Dexter (ändring görs under fliken Min Dexter). Kontaktuppgifterna i Dexter hämtas till andra system, som t ex vår skolportal Unikum.

Dexter når du från hemsidan under fliken Österåkers lärplattform. Klicka här för att logga in i Dexter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datorn i undervisningen.

Österåkers gymnasium använder bärbara datorer i undervisningen. Information kommer att delas ut till dig på uppropsdagen, tillsammans med några blanketter. Informationen och blanketterna ska du då ta hem till dina vårdnadshavare och blanketterna ska lämnas tillbaka ifyllda till skolan på tisdagen den 20 augusti. Detta för att du ska kunna få kvittera ut en dator.

Publicerad:
Senast uppdaterad: