Elever och vårdnadshavare

Bild

Som elev på Österåkers gymnasium får du vistas i en modern och inspirerande skola som har alla förutsättningar för att du ska trivas och prestera så bra som möjligt i dina studier. Vi tar vara på dina förmågor och ger dig verktyg för att utvecklas och bli framgångsrik.

Som förälder eller vårdnadshavare till en elev på Österåkers gymnasium är du en viktig samarbetspartner i arbetet för elevernas utveckling till kompetenta och trygga vuxna. Här på hemsidan kan du ta del av information och på olika sätt kommunicera med oss som leder och arbetar på Österåkers gymnasium.

Här på sidan kan du som är intresserad av att bli elev hitta mer information om Österåkers gymnasium. Dokument och länkar hittar du under Mer information. Som elev på skolan har du också tillgång till vår skolportal Dexter där det finns både allmän och individuell information.

Elevhandbok

Elevhandboken innehåller det mesta du behöver veta som elev på ÖG. Elevhandboken hittar du nedan under Relaterade dokument.

Tobakslagen (del av det som berör oss på ÖG)

2 § Rökning är förbjuden 1. i lokaler som är avsedda för barnomsorg, skolverksamhet eller annan verksamhet för barn eller ungdom samt på skolgårdar och på motsvarande områden utomhus vid förskolor och fritidshem.

Publicerad:
Senast uppdaterad: