Robert Sundler är ny kommunpolis i Österåker

Porträttfoto av Robert Sundler, i bakgrunden syns Alceahuset.

Robert Sundler, kommunpolis i Österåker.

Robert Sundler är ny kommunpolis för Österåkers kommun. Han efterträder Madeleine Holmström. Robert har arbetat som polis i 12 år och är för många ett känt ansikte i kommunen.

Sedan våren 2022 har Robert Sundler varit tillförordnad kommunpolis i Österåker. Nu övergår tjänsten till ordinarie kommunpolis då Madeleine Holmström sedan januari 2023 tilträtt rollen som trygghetssamordnare på kommunen.

Robert Sundler är sedan innan områdespolis i Södra Roslagen och har arbetat nära Madeleine Holmström när hon var kommunpolis.

– Det känns fantastiskt roligt att få ett fortsatt förtroende i rollen som kommunpolis i Österåker. Jag ser även fram emot möjligheten att fortsätta arbeta med Madeleine och samverka med kommunen. Både jag och Madeleine brinner för att göra kommunen till en trygg och säker plats för dess invånare och företagare, säger Robert Sundler.

– Jag och Robert har arbetat tillsammans under flera år inom Polisen och kompletterar varandra väl. Vi har ett stort engagemang för Österåker och kommunens trygghetsarbete, säger Madeleine Holmström, trygghetssamordnare i Österåkers kommun.

Publicerad:
Senast uppdaterad: