Österåkers kommuns logotype

Nyfiken på – ett nytt sätt att utveckla näringslivet i Österåker

I Österåker finns idag drygt 6 000 företag inom i princip alla branscher. Här finns allt från stora konferensanläggningar och marinor till mindre skönhetssalonger.

För att skapa möjlighet att lära känna varandra bättre som företagare i kommunen, inspireras av varandra och kanske hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter bjuder vi in till möten där fokus bara är på dig som företagare och din verksamhet.

Kalendarium

25/4 Swallows & Spirits Distillery AB Home | Swallows And Spirits Länk till annan webbplats.
23/5 Susanna Zacke Susanna Zacke | Inredningsstylist / Fotograf Länk till annan webbplats.
28/5 The Connection The Connection - Ditt nästa kontor för allt du behöver Länk till annan webbplats.

Vad innebär det här för mig som företagare?

Anmäl i nedanstående formulär ditt intresse av att vara värd för ”Nyfiken på” så kontaktar vi dig. Din insats är att berätta om och visa delar av din verksamhet i cirka 45 minuter. Du behöver ange till oss hur många besökare du kan ta emot eftersom mötet äger rum på ditt företag. Ditt åtagande består också i att stå för enklare förtäring (kaffe med bulle eller smörgås förslagsvis).

Kommunen bjuder in till mötet genom nätverket av näringsidkare i kommunen, marknadsför träffen och tar emot anmälningar. Vi kan även stå för enklare teknisk utrustning (exempelvis högtalare med mikrofon) om det skulle behövas, meddela detta till oss i din intresseanmälan i så fall. Utfallet för dig som företagare kan bli ett utökat nätverk i näringslivet, nya samarbeten och en fantastisk möjlighet till marknadsföring!

Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.