Nyfiken på – ett nytt sätt att utveckla näringslivet i Österåker

Bilden visar en faluröd träbyggnad med en svart skylt där det står Åkersbro & co.

Stefan och Cecilia berättade om Åkersbro & Co vid premiären av Nyfiken på.

Idag var det premiär för en ny typ av möten för företagare i kommunen som heter Nyfiken på. Mötena ger företag i Österåker möjlighet att berätta om sin verksamhet. Det är ett bra sätt att lära känna andra företagare i kommunen och knyta nya kontakter.

I Österåker finns idag drygt 6 000 företag. För att skapa möjlighet för företagare att lära känna varandra bättre, inspireras av varandra och hitta nya affärsmöjligheter startar vi upp Nyfiken på. Varje möte anordnas av en värd som berättar om sin verksamhet för andra företagare.

– Nyfiken på är ett bra sätt att lära känna andra företagare i kommunen och knyta nya kontakter, säger Kristina Eineborg, utvecklings- och näringslivsdirektör i Österåkers kommun.

I mars var det premiär. Först ut som mötesvärd var Åkersbro & Co.

– Nyfiken på är ett trevligt initiativ från Österåkers kommun. Vi berättade om historien här och våra framtida planer, säger Cecilia Ljunggren.

Anmäl dig som värd

Vill du också vara värd för ett frukostmöte för intresserade Österåkersföretagare? Mer information och anmälningsformulär hittar du på österåker.se/nyfikenpå.

Publicerad:
Senast uppdaterad: