Österåkers kommuns logotype

Nytt nummer av Ditt Österåker - läs det före alla andra!

Snart delas ett rykande färskt nummer av Ditt Österåker ut till din brevlåda. Du hittar den som en redaktionell annons i lokaltidningen Mitti. Men du vet väl om att du även kan läsa numret digitalt på vår webbplats och prenumerera på vårt nyhetsbrev? En möjlighet att ta del av nyheterna före alla andra.

I detta nummer är utemiljöer och trygghet i fokus. Vi har intervjuat Gisela Holmgren, som efter 24 år som tongivande landskapsarkitekt i Österåkers kommun nu gått i pension. I sin roll har hon och hennes kollegor förverkligat uppskattade omvandlingar av våra gemensamma utemiljöer. Hon berättar om tre platser som har betytt lite extra - Järnvägsparken, Åkers kanal och Röllingbyparken.

Platser där många trivs en nyckel i det trygghetsskapande arbetet. I detta nummer kan du ta del av hur kommunen arbetar med att skapa trygga platser. Vi berättar även om det trygghetsskapande arbetet efter explosionerna tidigare i år.

Dessutom ger vi dig en massa aktuella nyheter och evenemang – missa inte det!

Samlad inblick i vad som händer

Ditt Östertåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. Det är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Mitti och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige.

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Få nyheterna före alla andra, prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: