Österåkers kommuns logotype

Missa inte årets första nummer av Ditt Österåker!

Just nu delas årets första nummer av Ditt Österåker ut till din brevlåda. Du hittar den i senaste numret av Kanalen. Du vet väl om att du även kan läsa numret digitalt och prenumerera på vårt nyhetsbrev?

I detta nummer är trygghet i fokus. Vi berättar om hur du som vårdnadshavare och vuxen är viktig i det vålds- och brottsförebyggande arbetet. För tillsammans kan vi stärka våra barn och ungas positiva utveckling. Dessutom delar kommunens trygghetssamordnare med sig av sina tips och råd.

Vi ger dig även en summering av 2023 och en massa aktuella nyheter och evenemang – missa inte det! 

Samlad inblick i vad som händer

Ditt Östertåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. Det är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Kanalen och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige.

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Få nyheterna före alla andra, prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: