Nytt nummer av Ditt Österåker ute nu!

Just nu delas Ditt Österåker nummer 5 ut till din brevlåda. Du hittar den i senaste numret av Kanalen. Du vet väl om att du även kan läsa numret digitalt och prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Vad gör ungdomar i Österåker på fritiden egentligen? I senaste numret av Ditt Österåker delar vi med oss av vad elever i högstadiet och gymnasiet i Österåker har svarat. Dessutom vill vi passa på såhär i sommartidet att berätta om några av alla de fritidsaktiviteter som finns för unga i kommunen.

Vi berättar även om den nya bemanningsenheten vars uppdrag är att rekrytera vikarier som till exempel stödpedagoger, måltidspersonal, vårdbiträden och undersköterskor, så att kommunens verksamheter kan bibehålla god kvalitet och trygghet vid ordinarie personals frånvaro.

Det och en massa aktuella nyheter och evenemang hittar du i Ditt Österåker nummer 5 2023 - missa inte det! 

Samlad inblick i vad som händer

Ditt Östertåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. Det är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Kanalen och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige.

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: