Årets sista nummer av Ditt Österåker ute nu!

Just nu delas årets sista nummer av Ditt Österåker ut till din brevlåda. Du hittar den i senaste numret av Kanalen. Du vet väl om att du även kan läsa numret digitalt och prenumerera på vårt nyhetsbrev?

I detta nummer är aktuella nyheter för jul och nyår i fokus. Vi berättar om alla roliga saker som finns att göra på hemmaplan under jullovet, vad du kan göra för en ännu mer säker julhandel och vilka regler som gäller för användning av fyrverkerier.

Du får även veta mer om skolorna i Österåkers kommun inför skolvalet som äger rum 1 februari till 15 februari 2024, tips om föräldrastödskurser och en summering av de senaste politiska besluten som fattats i Kommunfullmäktige i december.

Det och en massa aktuella nyheter och evenemang hittar du i Ditt Österåker nummer 8 2023 - missa inte det! 

Samlad inblick i vad som händer

Ditt Östertåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. Det är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Kanalen och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige.

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Få nyheterna före alla andra, prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: