Välkommen till Ditt Österåker!

Nu är Ditt Österåker här som ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter.

Ditt Österåker är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Kanalen och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige. I dag, 26 oktober 2021, är det premiär!

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du ta del av första nyhetsbrevet Ditt Österåker. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ditt Österåker i Kanalen

Här kan du läsa första numret av Ditt Österåker i Kanalen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: