Österåkers kommuns logotype

Österåkers kommun deltar på Sveriges största skolmässa

Två kvinnor har ett samtal.

Genrebild.

SETT är Sveriges största skolmässa för förskollärare, lärare, rektorer och andra viktiga funktioner inom skolans område. Österåkers kommun är på plats med egen monter med representanter för kommunens verksamheter inom utbildning.

SETT står för Scandinavian Education Technology Transformation och är en konferens och mässa för lärande. Under tre dagar den 26–28 april ordnas seminarier, möten och utställning för kompetensutveckling, inspiration och nätverkande.

Pedagogcentrum är kommunens nav för utveckling för alla pedagoger som arbetar i Österåker oavsett skolans huvudman. Pedagogcentrum är på på plats för att visa upp sin verksamhet. Representanter för kommunens HR-verksamhet är på plats för att berätta om kommunen som arbetsgivare. Medverkar gör även representanter från verksamheten inom skolan.

Visa upp kommunen som arbetsgivare

– På SETT-dagarna ges vi möjligheten att visa upp oss som kommun för att kunna berätta om vår fina verksamhet och inspireras och lära oss av andra. Precis som andra kommuner behöver vi arbeta för att locka behörig personal. Vi i Österåker har bra skolor, stabila skolresultat och en stor inflyttning. Därför är det väldigt värdefullt att få visa upp oss som arbetsgivare i de sammanhang där vi har möjlighet att träffa våra potentiella framtida medarbetare, säger Martin Andersson, framtidsaccelerator i Österåkers kommun.

Österåkers kommun visar upp sin verksamhet inom utbildning i ett brett perspektiv i en gemensam monter

Läs mer om SETT-dagarna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: