Österåkers kommuns logotype

Sverigefinskt sommarläger

  • 17 jun 2024 - 19 jun 2024
Två personer sitter i en kanot omgiven av vatten

Sverigefinska sommarlägret anordnas som dagläger 17–19 juni i Åkersberga. För barn och ungdomar från 6 år. Även yngre om någon vuxen eller äldre syskon följer med. Familjeläger ta med en anhörig eller en vän.

Dagläger 17–19 juni klockan 10.00–15.00 för barn och ungdomar från 6 år. Även yngre om någon vuxen eller äldre syskon följer med. Vi kommer att prata finska så mycket som möjligt och vid behov svenska så alla kan förstå och vara med.

Ledarna kommer att vara på plats klockan 9.00–16.00. Om ni har behov av att komma tidigare går det att lösa. Platsen är Hundkappbanan Båthamnsvägen 10 i Åkersberga. Vi kommer att vara i kafeterian som har eget kök och stora ytor både inne och ute.

Vi kommer att ha kreativa aktiviteter till exempel: måla, trycka på tyg och papper, spela, baka och laga mat för de som vill och röra på oss på olika sätt. Vi anpassar oss efter barnen och ungdomarnas önskemål och vädret.

Fika i alla dess former och lättare lunch ingår. Anhöriga och vänner är välkomna att vara med.

För mer information, Lea Vaattovaara 08-540 810 27

Medlemskap

Observera att barn och ungdomar och andra deltagare måste vara medlemmar i Sverigefinnar i Österåker(f.d. Åkersberga finska förening). Detta är ett krav för att försäkring ska täcka för fritidsaktiviteterna.

Medlemskap i Åkersberga finska förening under 18 år 100 kronor, vuxna 200 kronor och hela familjen 300 kronor.

Betala till BG 700-6653. Skriv namn, adress och när du/ni är födda och kontaktuppgifter. Skicka era kontaktuppgifter till akersbergasuomiseura@gmail.com med din e-postadress och ett telefonnummer.

Arrangörer: Sverigefinnar i Österåker är ägare av projektet som finansieras av Institutet för språk och folkminnen ISOF i samarbete med Österåkers kommun förvaltningsområde för finska språket.

Mer information

Datum:

-

Tid:

10:00 - 15:00

Kontakt:

Pris:

Medlemskap i Åkersberga finska förening
Publicerad:
Senast uppdaterad: