Eldningsförbud utfärdat i Stockholms län

Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 18.00 den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare.

Eldningsförbud utfärdat i Stockholms län

Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 18.00 den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare.

Sverigefinskt sommarläger

  • 14 jun 2023 - 16 jun 2023
Två personer sitter i en kanot omgiven av vatten

Sverigefinska sommarlägret anordnas som dagläger 14–16 juni i Åkersberga. För barn och ungdomar från 6 år. Även yngre om någon vuxen eller äldre syskon följer med. Familjeläger ta med en anhörig eller en vän.

Dagläger 14–16 juni klockan 10.00–15.00 för barn och ungdomar från 6 år. Även yngre om någon vuxen eller äldre syskon följer med. Vi kommer att prata finska så mycket som möjligt och vid behov svenska så alla kan förstå och vara med.

Ledarna kommer att vara på plats klockan 9.00–16.00. Om ni har behov av att komma tidigare går det att lösa. Platsen är Hundkappbanan Båthamnsvägen 10 i Åkersberga. Vi kommer att vara i kafeterian som har eget kök och stora ytor både inne och ute.

Vi kommer att ha kreativa aktiviteter till exempel: måla, trycka på tyg och papper, spela, baka och laga mat för de som vill och röra på oss på olika sätt. Vi anpassar oss efter barnen och ungdomarnas önskemål och vädret. Besök på Domarudden samt lekparken står på planeringslistan.

Ledare på lägret är Linda Kornesjö, Magnus ja Tanja Kortelainen, Lea Vaattovaara och två sommarjobbare.

Fika i alla dess former och lättare lunch ingår. Anhöriga och vänner är välkomna att vara med.

Anmälan: lea.vaattovaara@osteraker.se mer information 08-540 810 27.

Medlemskap

Observera att barn och ungdomar och andra deltagare måste vara medlemmar i Åkersberga finska förening. Detta för att försäkring ska täcka för fritidsaktiviteterna.

Medlemskap i Åkersberga finska förening under 18 år 100 kronor, vuxna 200 kronor och hela familjen 300 kronor.

Betala till PG 700-6653. Skriv namn, adress och när du/ni är födda och kontaktuppgifter. Skicka era kontaktuppgifter till akersbergasuomiseura@gmail.com med din e-postadress och ett telefonnummer.

Arrangörer: Åkersberga finska förening är ägare av projektet som finansieras av Institutet för språk och folkminnen ISOF i samarbete med Österåkers kommun.

Mer information

Datum:

-

Tid:

10:00 - 15:00

Kontakt:

Pris:

kostnadsfritt
Publicerad:
Senast uppdaterad: