Möt barn, elever och medarbetare

Möt barn och elever, medarbetare och ledningen i den kommunala utbildningen. I filmerna nedan får du lära dig mer om hur vi arbetar för att varje barn och elev ska kunna lära sig och utvecklas på bästa sätt utifrån sina förutsättningar.

Skolcheferna har ordet

Hur lyckas vi skapa lärande och utveckling för våra barn och elever? Medarbetare, rektorer och skolchefer arbetar tillsammans med stort engagemang och vilja att alla ska lyckas. I detta arbete har skolcheferna en mycket viktig roll. Här berättar Ann Bisenius och Joakim Östling mer.

Det är viktigt för mig att det går bra för dig

Vi som arbetar inom Österåkers kommunala utbildning har världens viktigaste och roligaste jobb. Varje dag gör vi vårt bästa för att varje barn och elev ska lära sig och utvecklas.

Hur är det då att vara barn och elev inom den kommunala utbildningen? Hur är det att vara medarbetare och jobba hos oss? I denna film får du möta några av de barn, elever samt medarbetare som verkar inom den kommunala utbildningen.

Eva Wetterstrand, utbildningsdirektör

Inom kommunal utbildning arbetar vi tillsammans för att våra barn och elever ska lära sig och utvecklas genom hela utbildningssystemet.

– Österåkers kommunala utbildning erbjuder en röd tråd. Tack vare samarbetet mellan våra kunniga och engagerade medarbetare välkomnar vi ditt barn till förskolan och erbjuder en trygg och lärorik utbildningsresa genom hela vårt utbildningssystem. När eleven sedan går ut från gymnasiet gläds vi åt att vi tillsammans bidragit till studentexamen. Det samarbetet är unikt, säger Eva Wetterstrand, utbildningsdirektör i Österåkers kommun.

Eva Wetterstrand utbildningsdirektör i Österåkers kommun sitter vid ett bord och tittar in i kameran, ler med stängd mun.

Eva Wetterstrand är utbildningsdirektör i Österåkers kommun

Publicerad:
Senast uppdaterad: