Jobba i Österåker

Små röda handelsbodar på ett torg

Åkersberga centrum.

Ett av Österåkers främsta kännetecken är entreprenörsandan och en stark kultur av företagande, små som medelstora företag. Det ger en stark lokal arbetsmarknad. Samtidigt finns möjligheterna i och kring Stockholm på nära håll. Arbetslösheten är låg.

I Österåker, med tätorten Åkersberga, finns många småföretag, främst inom handel, service och hantverk. En stark entreprenörsanda råder och idag finns cirka 6 000 registrerade företag här. Det ger dig stora möjligheter till friheten att bo och jobba på samma ort.

Starta eget?

Är du eller vill du bli egenföretagare? Då har du verkligen kommit rätt i Österåker. Österåkers kommun arbetar för att skapa goda förutsättningar och en bra grund för entreprenörer att stå på. Alla som funderar på att starta eget företag kan få kostnadsfri rådgivning. Kommunen ordnar och möjliggör träffar och nätverk för nya företagare i Österåker.

Läs mer om att ha företag och om näringslivet i Österåker.

Flytta företaget till Österåker?

Vill du flytta med företaget till Österåker? Varmt välkommen att kontakta oss via naringsliv@osteraker.se, så försöker vi hjälpa dig att hitta lämpliga lokaler eller mark.

Söka arbete

Via Arbetsförmedlingen hittar du lediga jobb. Du hittar också tips och råd om hur du skriver ditt personliga brev och meritförteckning.

Arbetsförmedlingens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du jobba i Österåkers kommun?

Den största arbetsgivaren i Österåker är Österåkers kommun, med närmare 2 000 medarbetare i flera hundra olika yrkesroller.

Många arbetar inom skola, barnomsorg, vård och omsorg. Andra inom samhällsplanering, administration, upphandling, ekonomi och socialtjänst.

Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa möjliga service till Österåkersborna. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt för att uppnå kommunens vision om att vara möjligheternas skärgårdskommun.

Välkommen att söka dig till Österåkers kommun du också!

Här kan du se lediga jobb i Österåkers kommun just nu

Publicerad:
Senast uppdaterad: