Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Mötesplatser

Kommunen har flertalet lokaler som går att hyra för möten, seminarier, produktioner och andra evenemang. Här finns information om våra lokaler och du hittar även information om andra aktörers lokaler som går att hyra.

Berga teater

Berga teater är en lokal i centrala Åkersberga med cirka 220 publikplatser och en stor teaterscen som passar för många olika evenemang. Du kan boka Berga teater för till exempel föreställningar, konferens, filmvisning eller föredrag. Här visas också scenkonst för kommunens skolor och skolbio. Bokningar av teatern sker idag av skolor, kulturföreningar och privata företag. Lokalen ligger i närheten av Åkersberga centrum.

För mer information samt bokningar kontakta: katja.ohman@osteraker.se

Domarudden

Allt mellan konferens och fest kan anordnas på Domaruddens friluftsgård med tillgång till utomhusmiljöer och direkt anslutning till Domaruddens restaurang.

Mer information finns på Domaruddens webbplatslänk till annan webbplats

Folkets Hus med bio Facklan

I Folkets Hus finns flera lokaler i olika storlekar att hyra för olika typer av
evenemang, bland annat en hel biograf. Evenemangen är allt från möten och
konferenser till scenproduktioner, seminarier och föreläsningar.

Mer information finns på Folkets Hus webbplatslänk till annan webbplats

Kulturknuten

Kulturknuten är ett samlingsnamn på en hästskoformad byggnad kring Berga teater i centrala Åkersberga. Här finns möjlighet att boka en mindre konferenslokal och en mindre teaterscen kallad Teaterverkstan. I anslutning finns även en danslokal utrustad med speglar och dansmatta. 

För mer information samt bokningar kontakta: katja.ohman@osteraker.se

Le Mat Bed and Breakfast

Le Mat Bed & Breakfast Åkers vid Runö station är ett socialt företag som bidrar till att skapa arbete för människor som står långt från arbetsmarknaden. Här finns möjlighet att anordna konferens för upp till 30 personer. 

Mer information finns på Le Mats webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller telefon 08-790 59 80.

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events är en mötesanläggning på Näsuddens halvö. Med inloppet till Åkersberga på ena sidan och Täljöviken på den andra.

På Runö Möten & Events finns stora inom- och utomhusytor för evenemang. Huvudrestaurangen har plats för cirka 230 personer och här finns ett 30-tal mötesrum med kapacitet för 5–600 personer. Det finns också nio boendehus med totalt 220 hotellrum.

Läs mer på Runö Möten & Events webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
E-post: info@runo.se, telefon: 08-555 381 00.

Redaktör:
Patrik Gosenius

Sakkunnig:
Maria Söderlund
Senast uppdaterad:
tisdag 2 februari 2021