Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Utbildningsveckan 2021

Utbildningsveckan 2021

Välkomna till Österåkers utbildningsvecka! Den första i sitt slag. Utbildningsveckan är ett samarbete mellan Österåkers kommun, RF-SISU Stockholm och idrotts- och friluftsföreningarna i Österåker och en del i Samsyn Österåker*.

Programmet lyfter värdet av trygga, utvecklande idrotts- och friluftsmiljöer tillsammans med vikten av att så många som möjligt: ledare, aktiva och föräldrar, har en gemensam syn på vad detta är. Vi ska alla kunna hjälpas åt att utveckla och förvalta de värden och den utveckling som gynnar barn och unga och deras värdefulla fritid.

Här presenteras programmet för veckan. Varje programpunkt avslutas med en anmälningslänk. Länken går till RF-SISU Stockholms kursanmälningssystem och där fyller du i de uppgifter som efterfrågas. En länk till föreläsningen skickas sedan till dig.

Alla föreläsningar är gratis!

Observera att det tas ut en avgift på 250 kronor om en uteblir utan att meddela förhinder (info om detta finns via anmälningslänken).

(*Samsyn Österåker är ett samverkansarbete mellan idrotts- och friluftsföreningarna i Österåkers kommun, lett av Kultur- och fritidsförvaltningen med stöd av RF-SISU Stockholm. Arbetet syftar till respekt och förståelse verksamheter emellan och en gemensam syn på gynnsamma miljöer och långsiktigt, hållbar utveckling med barn och unga i fokus.)

Mer om evenemanget

  • Datum och tid

    19 april 2021 till 24 april 2021 klockan
  • Kontaktinformation

  • Adress

    Hackstavägen 22