Finskspråkig kör Laulavaiset

Gruppbild på en grupp kvinnor i ljusa kläder

På bild kören Laulavaiset med Katri Immonen i mitten.

Vill du sjunga på finska? Du är välkommen till en finskspråkig kör som övar varannan vecka. Kom gärna och testa innan du bestämmer dig.

Körledaren är musiker och musiklärare Katri Immonen. Hon är utbildad på musikhögskolan i Stockholm. Katri berättar att körens utgångspunkt är att du vill sjunga på finska. Vi kommer att göra röstövningar så att du hittar din egen röst. Röstövningar hjälper dig att komma igång. Vi bestämmer sedan tillsammans vad vi sjunger, till exempel finska evergreens, traditionella sånger, tango med mera.

Kören har tagit namnet Laulavaiset som betyder sjungande. Kom med så vi hittar en gemensam röst i en glad, positiv anda där sociala kontakter också är viktiga.

Vi får låna lokalen av Åkersberga kyrka men kören är inte en kyrkokör.

Tider: fortsätter onsdagen den 27 september klockan 18.30-19.30 och fortsätter varrannan vecka. Du kan gärna komma tidigare, ta en kopp kaffe och träffa andra i kören före övningen.

Plats: Åkersberga kyrka, Bergavägen 13, Åkersberga

Kostnad: kören kostar 250 kr per termin till BG 700-6653 skriv kören i meddelandet.

Medlemskap i Åkesberga finska förening kostar 200 kr för vuxna. Den betalas in till BG 700-6653. Glöm inte dina kontaktuppgifter och födesedatum!

Anmälan och mer information: Heini Pettersson 073-5973469

Arragör: Äkersberga finska förening med stöd av Österåkers kommun och Österåkers församling.

Publicerad:
Senast uppdaterad: