Ny finskspråkig kör Laulavaiset

Ryhmä naisia yheiskuvassa punaisissa ja mustissa vaatteissa.

Kuvassa Laulavaiset kuoro ja Katri Immonen

Kom med till en ny finskspråkig kör. Körövningar fortsätter varannan tisdag under våren med början den 22 februari. Du är välkommen att komma med.

Den nya körledaren är musiker och musiklärare Katri Immonen. Hon är utbildad i musikhögskolan i Stockholm. Katri berättar att körens utgångspunkt är att du vill sjunga på finska. Vi kommer också att göra röstövningar så att du hittar din egen röst. Röstövningar hjälper dig att komma igång. Vi bestämmer sedan tillsammans vad vi sjunger, till exempel finska evergreens, traditionella sånger, tango med mera.

Kören har tagit namnet Laulavaiset som betyder sjungande. Kom med så vi hittar en gemensam röst i en glad, positiv anda där sociala kontakter också är viktiga.

Vi får låna lokalen av Åkersberga kyrka men kören är inte en kyrkokör.

Tid: Tisdagar 22/2, 8/3, 22/3, 5/4, 19/4, 3/5 klockan 18-19. Du kan komma tidigare och träffa andra i kören innan övningar.

Plats: Åkersberga kyrka, Bergavägen 13, Åkersberga

Kostnad: 200 kr vårterminen och medlemskap i Åkesberga finska förening som du kan betala efter prova på gången BG 700-6653, medlemsavgift 200 kr för vuxna. Glöm inte dina kontaktuppgifter med födesedatum!

Anmälan: Du behöver inte anmäla dig, kom och prova.

Arragör: Äkersberga finska förening med stöd av Österåkers kommun.

Mer information: Heini Pettersson 073-5973469

Publicerad:
Senast uppdaterad: