Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Äntligen sportlov!

För alla ungdomar som är hemma i Österåker under sportlovet den 24 februari till den 1 mars, finns en mängd roliga aktiviteter att ta del av.

Redan under söndagen 23 februari kan hela familjen kicka igång sportlovet genom att upptäcka en inspirerande miljö och få chansen att vara kreativa tillsammans med andra under Skapande söndag i Metodverkstan i Pedagogcentrum, Lennart Neckmans väg 18, Åkersberga. Drop in mellan klockan 12–15. Fri entré.

Läs mer härlänk till annan webbplats

Österåkers bibliotek

Anordnar sportlov för alla superhjältar på hemmaplan. Du får chansen att kliva in i en annan värld, vara med om ett äventyr och delta i en fartfylld resa med många märkliga möten och mysterier att lösa. Det blir ett levande rollspel arrangerat av Lajvverkstaden och tipspromenad 25 februari samt pyssel 24 februari.

Läs mer härlänk till annan webbplats

Fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna i Österåker anordnar aktiviteter för alla sportlovslediga ungdomar från årskurs 7 till 18 år. Det blir fotodagar, bubble ball, garagehäng, tjejhäng, bowling, klättring, skidskor och mycket mer helt utan kostnad. Bergagården håller dessutom öppet varje dag med ännu fler aktiviteter på plats. På Ljusterögården kommer det också finnas lite aktiviteter.

Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Åkersberga kyrka

I Åkersberga kyrka går det att pyssla, spela spel, musicera och mycket annat kul. Fika finns tillgängligt hela dagen och en enklare lunch serveras klockan 11.30. Lunchen kostar 20 kronor för vuxna och är kostnadsfri för barnen. Barn från tio år och uppåt kan komma med eller utan vuxens sällskap.

Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skridskor

Trots isarnas frånvaro ute finns det möjlighet att åka skridskor inomhus då Österåkers sportcentrum håller sportlovsöppet i sina ishallar. Glöm inte att ta med dig skridskor och hjälm, eftersom sportcentrum inte längre hyr ut dessa.

Läs mer häröppnas i nytt fönster

Redaktör:
kulturochfritid

Publicerad:
fredag 21 februari 2020
Senast uppdaterad:
tisdag 15 september 2020