Att stärkas med förståelse för hjärnan

Bild på Anna Tebelius Bodin

Att våga, vilja och kunna utvecklas tillsammans med andra

Genom att förstå vår hjärna bättre kan vi förstå våra attityder och reaktioner bättre. Vad händer med oss när vi är i utveckling? Vad ger motivation att engagera sig? Varför bör vi se till våra behov snarare än beteenden? Hur kan vi hjälpa varandra att utvecklas tillsammans?

Under den här föreläsningen får du både insikter och konkreta verktyg att stärka dig själv och andra både på arbetet och privat. Det handlar om att göra hjärnans kemi till något så konkret att det ger vägledning i vardagen. Anna presenterar på ett enkelt sätt teori om hjärnan och dess kemi med konkret koppling till faktiska situationer. Det blir också någon övning och kontinuerlig möjlighet till frågor via chatt.

Välkommen till ett berörande pass om hur vi skapar förståelse, motivation och styrka tillsammans.

Föreläsare: Anna Tebelius Bodin, utbildare och författare med hjärnan som expertis

Anna Tebelius Bodin är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har kommit ut med 5 böcker och gett över 1100 föreläsningar om psykologin bakom hur vi kommunicerar, lär och leder med kunskap om hjärnan. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sitt inspirerande sätt att göra det komplexa enkelt.

Publicerad:
Senast uppdaterad: