En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev v. 34

Hej!

Nu är första veckan i årskurs 1 avklarad och jag är väldigt stolt över klassen som är arbetsvilliga och lyhörda för instruktioner och nya uppgifter.

Jag inledde veckan med att ta med en väska till klassrummet, där hade jag stoppat i saker som jag tycker om. Vi fortsatte på samma spår tillsammans med att kasta en boll mellan varandra där alla fick säga sitt namn och något djur man tyckte om. I måndags gjorde vi även en vimpel som vi satte upp i klassrummet där barnen skulle skriva några saker om sig själva (se bildspel).

Vi har haft två kompisar som har fyllt år i veckan och detta firades med en sång, en liten present och en lek som de som fyllde år själva fick välja.

Under den här veckan har vi också hunnit med att skapa våra alldeles egna klassrumsregler med saker vi vill göra mer och mindre av (se bildspel), vi har hunnit arbeta med bland annat korsord och räknemåla, dessutom har vi hunnit spela Kahoot på våra Ipads där vi hade en frågesport om djur.

Nästan alla lappar är nu inlämnade, jag saknar några få stycken bara som ni eller era barn gärna får lämna in på måndag.

Fram tills att vi går över till Unikum så kommer jag att publicera ett blogginlägg här varannan vecka. Om ni vill kontakta mig så är det bäst att ni mailar, jag är bättre på att svara på mail då min arbetsmobil och jag inte riktigt är bästa vänner.

Hoppas ni får en härlig helg!

/ Angelica

Redaktör:
Helena Melin

Sakkunnig:
Angelica Holmberg
Publicerad:
fredag 21 augusti 2020
Senast uppdaterad:
fredag 21 augusti 2020