En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Sommarhälsning

Nu är det dags för sommarlov - ett mycket välförtjänt sådant för både elever och vuxna på Sjökarbyskolan.

Den här våren blev annorlunda och speciell på flera sätt. Vi ställdes inför ett läge som vi inte har varit med om tidigare i och med pandemin av Covid-19. Tillsammans har pedagoger och elever gjort det absolut bästa av denna vår. De har skapat kunskap och byggt fina relationer tillsammans utifrån de förutsättningar som getts. Jag är mycket stolt över det fantastiska jobb som gjorts för våra elever på Sjökarbyskolan.

I dag har vi haft skolavlutning - inte på det sätt som vi alla är vana vid. Ni vet när vi samlas allihop på skolgården för att sjunga och fira tillsammans. I år fick vi fira klassvis istället. Det blev annorlunda men väldigt bra.

Våra elever i år 6 önskar vi stort lycka till på nästa skola. Vi kan bara gratulera de skolor som nu får ta över dessa nyfikna, vetgiriga, ambisiösa, kunskapstörstande och alldeles underbara elever. Sjökarby kommer att sakna er!

Jag passar även på att rikta ett stort tack till alla vårdnadshavare för ett väldigt gott samarbete under denna vårtermin när allt inte har varit riktigt som vanligt.

Nu hoppas jag att alla får en fin sommar och att den blir som ni önskar trots att alla semesterplaner kanske inte går att genomföra just nu.

Vi ses igen när badvattnet är som varmast i augusti. Höstterminen startar måndagen den 17/8 klockan 9.30.

Jag har skrivit det tidigare denna termin och jag gör det igen:

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena.

Ha en fin sommar!

Men vänliga hälsningar

Marie Engström, rektor Sjökarbyskolan

Redaktör:
Katarina Jansson

Publicerad:
onsdag 10 juni 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 10 juni 2020