Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Välkomna tillbaka

Nytt för terminen

Sexorna till Ljusterö

Sexorna åker imorgon onsdag för sista gången denna period till Ljusterö skola för att ha undervisning. Hem- och konsumentkunskapen är då slut i och med att den har koncentrerats till en termin. Bildundervisningen som under hösten hållits på Ljusterö skola för sexorna kommer nu vara på Rolagskulla skola för hela 5/6:an med Ljusterös bildlärare Ina Zielke. Beslutet har fattats efter samtal med Roslagskullas sexor samt beroende på att klass 6/7 på Ljusterö skola har blivit för stor.

Gemensam stängning

Från måndag 16 januari kommer vi att ha gemensamma stängningar med Roslagskullas förskola. På detta sätt kan vi koncentrera våra resurser på fritids under tiden det är som mest elever, samt att vi frigör planeringstid för lärare, specialpedagog och resurser i klassen. Det betyder att de elever som är på fritids efter 16:45 hämtas på förskolan där stängning kommer att ske.

Slöjd

Från måndagen den 23 januari kommer vi under en tid även att ha trä och metallslöjd på Roslagskulla skola. Läraren heter Miklas Siwerts och arbetar också på Ljusterö skola.

 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Regler för kommentarer

En kommentar blir inte synlig på en gång, utan publiceras efter att en redaktör har godkänt den. Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling om varför ditt inlägg kanske inte publicerats.

Inlägg som inte håller en god ton, är kränkande, gör reklam eller diskuterar politik publiceras inte. Vi följer svensk lag. Alla inlägg på vår sida är allmänna handlingar och kan diarieföras.

Vill du skicka ett meddelande med mer personligt innehåll, använd gärna e-post eller vårt formulär för synpunkter.

Synpunkter och förslaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontaktuppgifter

Redaktör:
Camilla Ekstrand

Sakkunnig:
Jonas Bolander
Publicerad:
tisdag 10 januari 2017
Senast uppdaterad:
tisdag 10 januari 2017