Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Rektorsbrev september

Nu är det nya stenar på väg ut till gången

Elevantalet på Roslagskulla skola har växt till 70 elever och vi har anledning att tro att vi under hösten kommer att få ytterligare en eller ett par nya elever till skolan. Roligt tycker vi. På fritidshemmet är eleverna mestadels ute i det vackra vädret. På idrottslektionerna har Pär haft Pokémonorientering vilket varit mycket uppskattat bland eleverna. Det arbetas med vikingatema i klasserna.

Ljusterö skola

Roslagskullas sexor genomför från ht-16 sina onsdagar på Ljusterö skola, då har eleverna teknik, hem och konsumentkunskap, ma, sv och bild tillsammans med Ljusterös 6/7:a. Det har fungerat mycket bra.

Prova-på-dagen

Dagen då Ljusterö IS tillsammans med idrottsläraren låter eleverna prova på lite mer udda sporter. Vi kommer att åka hyrd buss till de olika aktiviteterna. Roslagskullas elever deltar tillsammans med Ljusterös elever. Alla elever får välja att prova några olika sporter. Det är den 22/9.

Föräldramöte

Äger rum torsdagen den 15/9 kl. 18:00-19:00, Välkomna!

Personalförändringar

Sofia Darell är ny resurs från 9/9, främst i klass 1-2. Hon arbetar sedan på fritidshemmet med övrig fritidshemspersonal.

Ann-Christine är ny i köket. Wendy har slutat. Just nu har vi en vikarie som heter Gugge Kässlin.

Trevlig helg!

Jonas

Redaktör:
Camilla Ekstrand

Sakkunnig:
Jonas Bolander
Publicerad:
torsdag 8 september 2016
Senast uppdaterad:
onsdag 9 november 2016