Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Rektorsbrev 20161209

Kompisgungan

Nu är den nya kompisgungan på plats. Den är mycket populär bland eleverna. Det är elevrådet som drivit frågan. Det har de gjort genom att tala med både mig och politiken. Roligt att elevernas arbete leder till så tydliga resultat tycker jag.

Bloggen

Det har varit problem med notifieringarna av våra blogginlägg. Det har visat sig efter felsökning av It och de som hjälper oss med hemsidan att anledningen till att ni inte fått notifiering av blogginlägg på er mejl beror på ett handhavandefel från mig. Det är nu ordnat så att det ska fungera i framtiden. Meddela gärna mig om det inte fungerar eller om det är andra problem med tillgängligheten på våra bloggar.

Nationella prov

Nu är terminens nationella prov klara. Sambedömning sker nästa vecka.

Lucia

Luciatåget äger rum i kyrkan den 13 december klockan 8. Vårdnadshavare är välkomna.

Skolavslutning

Skolavslutningen äger rum den 21 december någonstans runt klockan 10. Även den i kyrkan. Vi återkommer med exakt tid. Vårdnadshavare välkomna. Efter skolavslutningen går eleverna till lunch. Sedan gäller vanliga skoltider.

Trevlig helg!

Jonas

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Regler för kommentarer

En kommentar blir inte synlig på en gång, utan publiceras efter att en redaktör har godkänt den. Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling om varför ditt inlägg kanske inte publicerats.

Inlägg som inte håller en god ton, är kränkande, gör reklam eller diskuterar politik publiceras inte. Vi följer svensk lag. Alla inlägg på vår sida är allmänna handlingar och kan diarieföras.

Vill du skicka ett meddelande med mer personligt innehåll, använd gärna e-post eller vårt formulär för synpunkter.

Synpunkter och förslaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontaktuppgifter

Redaktör:
Camilla Ekstrand

Sakkunnig:
Jonas Bolander
Publicerad:
fredag 9 december 2016
Senast uppdaterad:
fredag 9 december 2016