Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Rektorsbrev 20160930

Ljusterö och Roslagskulla skolor och förskolor

Hej

Från i morgon lördag så får vi ansvaret för Ljusterö och Roslagskulla förskolor. Vi kommer att kalla enheten: ”Ljusterö och Roslagskulla skolor och förskolor”. I nästa vecka börjar rekryteringsprocessen av en biträdande enhetschef som kommer att ha förskolorna som huvuduppdrag.

Prova på dagen var en trevlig dag, jag har talat med eleverna på båda skolorna och all verkar vara nöjda. Det är roligt att eleverna på de olika skolorna träffas. På onsdagarna är sexorna från Roslagskulla skola tillsammans med Ljusterös 6/7:a hela dagen. De läser då hem och konsumentkunskap, teknik, bild samt har en lektion i matematik och svenska. Även detta har uppskattats av eleverna. Förra veckan var de äldre eleverna från båda skolorna ute på Idholmen för att titta på ett ekologiskt jordbruk. Ett stort tack till Martina (Idholmen) och Johan (båttransport) som gjorde besöket möjligt. Min tanke är att Ljusterö skola ska vara ett attraktivt alternativ för Roslagskullas elever inför högstadiet. Ikväll vet jag att det är Disco på Ljusterö och Roslagskullas elever är inbjudna. På Ljusterö har vi nu 112 elever och 38 förskolebarn. På Roslagskulla har vi 71 elever och 36 förskolebarn.

Trevlig helg!

Jonas

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Regler för kommentarer

En kommentar blir inte synlig på en gång, utan publiceras efter att en redaktör har godkänt den. Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling om varför ditt inlägg kanske inte publicerats.

Inlägg som inte håller en god ton, är kränkande, gör reklam eller diskuterar politik publiceras inte. Vi följer svensk lag. Alla inlägg på vår sida är allmänna handlingar och kan diarieföras.

Vill du skicka ett meddelande med mer personligt innehåll, använd gärna e-post eller vårt formulär för synpunkter.

Synpunkter och förslaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontaktuppgifter

Redaktör:
Camilla Ekstrand

Sakkunnig:
Jonas Bolander
Publicerad:
fredag 30 september 2016
Senast uppdaterad:
fredag 30 september 2016