Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Uppstartsvecka

Välkomna

Hej på er allihopa!

Vill börja med att uppmärksamma er på att denna blogg tillhör Kent Rönnberg. Eventuellt står det André på denna sida men det stämmer inte.

På måndag morgon drar det roliga igång...SKOLA!!!! ÄNTLIGEN!!!!

Vi ses klockan 8:00 utanför entrén till 4a och 4b (nedre skolgården, närmast klätterställningen). Naturligtvis är ni föräldrar välkomna att följa era barn till entrén, där ni också kan få säga ett kort hej till mig men sen går jag och eleverna in i klassrummet utan er. Alla 5 dagarna första veckanWord slutar vi klockan 13:00.

Mer information kommer i början på nästa vecka.

För er som inte hann läsa mitt svar på elevernas brev om sig själva, så får ni en ny chans nu.

Hej allesammans!

Tack för alla fantastiska brev, som jag ska försöka besvara nu i detta brev till er alla samtidigt.

Jag heter alltså Kent Hans Mathias Rönnberg och har precis fyllt 50 år. Men tack vare alla er barn så känner jag mig mycket yngre. Jag har fru och 2 söner (13 och 16 år gamla) samt en hund, en häst (rids av min son), en sköldpadda och en massa fiskar.

Jag har aldrig kunnat svara på frågan vad min favorit-mat är, eftersom jag gillar så många olika rätter. I min familj så provar vi gärna mat från alla möjliga länder. När det gäller spelande så gillar jag mest olika sorters WII-spel där man liksom spelar med hela kroppen, som tennis, golf och sånt.

Mitt favorit-ämne däremot står mellan historia och fysik (även om kemi och biologi också är otroligt spännande). Jag kommer undervisa er i all SO och NO men även svenska. Jag har jobbat som lärare i ca 17 år. Detta är min 3:e skola som jag jobbar på men här har jag bara varit i 2 år. Jag bor så nära att jag kan cykla till skolan på nästan 5 minuter. Om jag inte hade jobbat som lärare så hade jag kanske jobbat som journalist utomlands.

På min fritid är jag mycket uppe i stallet men jag försöker så ofta jag kan att komma ut i naturen eller besöka historiskt intressanta platser, både i och utanför Sverige. Jag gillar även att gå på museum, något jag gärna vill göra tillsammans med er.

Snart går även jag på sommarlov. Jag kommer tillbringa nästan hela lovet med min familj i vår sommarstuga i Hunnebostrand på västkusten. Där tänker jag snorkla ute bland öarna, äta mycket glass och gå på mysiga hundpromenader. Först ska jag bara till biblioteket och låna en massa böcker som jag kan ligga och läsa i hängmattan (eller inne om det blir regnigt).

Det blev ett långt brev men nu tror jag att jag har svarat på alla era frågor.

Det ska bli JÄTTEKUL att få er som klass. Ni verkar JÄTTEMYSIGA! Tack igen för alla era fina brev. Vi får hoppas på fint väder i augusti eftersom jag vill börja med några ute-lektioner. Ses snart!

Hälsningar Kent

Ser fram emot 3 härliga år med er!

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
onsdag 12 augusti 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 12 augusti 2020