Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 36

Wow vilken lyckad pyjamasparty!

Väderrapporten visar numera regn och kyla. Detta är däremot inget som hindrar oss. Vi kommer att vara strängare med att vara ute oavsett väder. Det har hänt att vi märker att barn inte har kläder efter väder och vi måste ställa in våra utevistelser. Detta kommer vi inte tillåta längre. Vi kommer att gå ut oavsett om barnen har med sig kläder eller inte. Superviktigt att ta med sig VARMA KLÄDER, REGNKLÄDER och EXTRAKLÄDER.

 

På måndagar efter skolans slut har vi fritidsråd där barnen får lyfta önskemål och tankar de har. Vi tar även upp information som gäller för fritids.

På tisdagar har vi skapande i olika former. Barnen skapade fina insekter med hjälp av pompom bollar och piprensare. De blev söta.

 

I fredags hade vi Önskefredag, det blev pyjamasparty som barnen själva valt och röstat fram. Vi hade lek "hela havet stormar" och dans. Vi överasskade barnen med att ta fram TikTok danser som vi ansåg passade för era barn. Vi har nog aldrig sett så många barn dansa, även de som brukar tycka det är lite pinsamt, dansade loss. Wow vad duktiga dom är! De dansade så mycket så när festen tog slut, var de helt utslagna, era barn sov nog gott den natten :)

Idrottssalen är bokad för våra 2:or jämna veckor. Nu till starten har vi idrottssalen även denna vecka men framöver så kommer vi endast ha tillgång till den på jämna veckor. I torsdags lekte vi bollekar som barnen själva valt tillsammans under vårt fritidsråd. Denna vecka kommer vi att leka "Kryssarkung" och kanske ytterligare en kullek i mån av tid. Detta uppskattas mycket att barnen. Tyvärr det är en hel del barn som går hem klockan 15. Denna dag får barnen som brukar gå hem efter mellis, gärna stanna lite längre för att kunna vara med. Vi går till idrottsalen klockan 15:00, detta gäller även våra utflykter som vi gör på torsdagar de ojämna veckorna.

 

Strax innan stängning har vi högläsning med barnen. Detta för att varva ner inför stängning och för att det är bra för bland annat barnens språkförståelse och språkutveckling. Denna stund vill vi ha ostörd och därför kommer en fritidspersonal vara i hallen då vi överlämnar ert barn vid hemgång. Knacka på fönstret eller ring oss. Undvik att komma in i skola, av denna anledning och covid 19 (vid speciella fall kontakta personalen).

 

OBS!

VI HAR NUMERA ENDAST ETT TELEFONNUMMER TILL FRITIDS

073 644 38 82

 

Hälsningar

Frtiids

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
torsdag 3 september 2020
Senast uppdaterad:
torsdag 3 september 2020