En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Skolavslutning-20 med mera

Kommande aktiviteter

Sista dagen på detta läsår är onsdag 10 juni. Dagen är som vanligt en ordinarie skoldag klockan 8-13.30.

I vanliga fall hade vi haft en skolavslutning med alla elever, personal, föräldrar och syskon, men i år blir det inte så.

Vi kommer att fira skolavslutning på skolan med elever och personal inom ordinarie klass/årskurs. Det kommer bli en festlig dag. Men vårdnadshavare, syskon och mor- och farföräldrar får stanna hemma. Ni får fira avslutningen på hemmaplan istället.

Detta är i enlighet med de direktiv som de kommunala grundskolorna har att förhålla sig till i Corona-tider.

Vi kommer också att se över andra aktiviteter vi har så här på slutet av läsåret. För att i den mån det går ej samla mer än 50 personer samtidigt. Det kan handla om att vi gör på annat sätt eller har ett annat upplägg eller innehåll.

Läget på skolan just nu är viss personalfrånvaro p.g.a. förkylningssymptom, men så gott som alla våra elever är på plats! Verksamheten rullar på. Vi tummar inte på reglerna vad gäller handtvätt och vi uppmanar fortsättningsvis alla med förkylningssymptom att stanna hemma. Corona restriktionerna kommer att hålla i sig ett bra tag till så det gäller att orka hålla i och hålla ut. Det gäller oss alla.

I veckan går det ut en enkät via årskursernas bloggar om behov av sommarfritids. Vänligen svara på denna senast onsdag 29 april.

Och vi fortsätter med vår måndagsrutin att börja skolan klockan 9. Det föll väl ut i måndags och vi hade himla tur med vädret ;-)
Nu ser vi till att njuta av våren!

//Jenny Nyrén, rektor

Redaktör:
Per Ardfors

Sakkunnig:
Jenny Nyrén
Publicerad:
onsdag 22 april 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 22 april 2020