En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

God Jul och Gott Nytt År!

Tack för en väl genomförd hösttermin

Stort tack för den här terminen och året 2018!
Från en dag till en annan kanske vi inte ser så stora förändringar, men tittar vi ett år tillbaka så har mycket hänt på skolan till det bättre. Vår lärmiljö har fått sig en uppryckning med ljuddämpade möbler i klassrum och matsal. Samtliga klassrum är nu rustade med digital whiteboard(smartboard). Vi har ett skolbibliotek och vi har fått riktig musikundervisning. Och vi jobbar vidare, allt för att få en så bra skola som möjligt för våra elever.

Den här veckan har det julpysslats. Vilken härlig aktivitet vi hade i måndags. Eleverna skötte sig exemplariskt och visade verkligen att de kunde ta ansvar för att i mindre grupper gå runt på de olika pysselstationerna och också se till att äta lunch då det började kurra i magen. Äldre elever stöttade de yngre. Det blev en väldigt lyckad gemensam F-3 aktivitet!

I bakgrunden just nu hör jag hur det sjungs jullåtar i klassrummen. Det ska bli skönt med jullov. Bra jobbat allihopa! Nu vilar vi upp oss och ses igen på det nya året.
Det blir ett nytt år med nya möjligheter och nytt lärande!

Måndag 7 januari och tisdag 8 januari håller fritidshemmet stängt för planering. De av er som meddelat behov av fritidsomsorg dessa dagar får ett separat mail-utskick kring vad som gäller.

Vårterminen startar onsdag 9 januari klockan 08.00

God Jul och Gott Nytt År!

//Jenny Nyrén, rektor

Redaktör:
Per Ardfors

Sakkunnig:
Jenny Nyrén
Publicerad:
fredag 21 december 2018
Senast uppdaterad:
fredag 21 december 2018