En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Det blev en härlig skolavslutning!

Njut nu av glass och bad i sommar! Myggbetten och skrapsår får ni stå ut med :-)

Ett stort tack till all personal, alla vårdnadshavare och sist men inte minst våra elever för det här läsåret.Det blev en så fin skolavslutning igår och tänk att vädret var med oss! Nu ska vi alla njuta av en sommarledighet och vi ses igen i höst. Mer information kring hur vi organiserar oss och vad vi ska jobba med under nästa läsår kommer till skolstarten.Skolan börjar igen torsdag 22 augusti kl.08.00 med vanlig skoldag 08.00-13.30.Torsdag 15 och fredag 16 augusti är skolan och fritidshemmet stängt för planering. De barn vars vårdnadshavare meddelat rektor behov av omsorg har fått separat information om de dagarna. I maj månad genomfördes elevenkäten "med målen i sikte" och jag vill passa på att berätta vad som framkom i den.
Trivseln består på skolan vilket är härligt att se. Eleverna känner sig lyssnade på och pedagogerna fångar elevernas intresse. Vi finns där för våra elever när de behöver hjälp!
Vi ska jobba vidare med Vi-känslan, och gårdagens gemensamma skolavslutning är ju ett exempel på aktivitet som bidrar till Vi-känslan.
Tryggheten överlag har ökat vilket är oerhört positivt! De områden på skolan som tidigare upplevts som otrygga (toaletterna till exempel) upplevs nu tryggare.
Elevernas medvetenhet om vad man ska kunna för att nå målen har ökat även om vi fortfarande behöver stärka detta område. Likaså har elevernas medvetenhet om att vi utvärderar/reflekterar i skolan ökat något, men vi har att jobba med utvärdering/reflektion i alla ämnen.Det var några av de delar som framkom i enkäten. Det är härligt att se att vi gör framsteg men att vi också har delar vi behöver stärka och utveckla. Skolan är en lärande organisation och vi lär oss nytt varje dag.Med detta vill jag önska er alla en Glad Sommar!//Jenny Nyrén, rektor

Redaktör:
Per Ardfors

Sakkunnig:
Jenny Nyrén
Publicerad:
torsdag 13 juni 2019
Senast uppdaterad:
fredag 6 december 2019