Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Kommunfullmäktige den 23 november med beslut om budget 2021

Nu är det dags för Kommunfullmäktige i Österåker att besluta om vilken budget som ska gälla för kommunens verksamheter under 2021. Sammanträdet inleds klockan 15 måndagen den 23 november och du kan följa det via radio och webb-tv i direktsändning eller i efterhand.

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten, men på grund av coronapandemin ser vi helst att du i stället följer mötet via webbsändning här på österåker.se eller via Radio Österåker, FM 103,7 MHz.

Webbsändning från Kommunfullmäktige 2020-11-23

Mötets genomförande

Kommunfullmäktiges presidium gör bedömningen att Kommunfullmäktige den 23 november kan sammanträda på ett säkert sätt och med full styrka utifrån vad som framgår i två utskickade skrivelser inför sammanträdet, bland annat innebärande att fullmäktiges församling kommer att sitta utspritt på plan 4 och även erbjuds sitta i alternativa lokaler på plan 1 och 2 under merparten av sammanträdet.

Ta del av skrivelsen i sin helhet.PDF

Handlingar för sammanträdet

Handlingar finns att hämta i servicecenter i Alceahuset på Hackstavägen 22 i Åkersberga, samt via länken här under. Via länken kan du också följa webb-tv-sändningen direkt eller i efterhand.

Kommunfullmäktige 23 november 2020.länk till annan webbplats


Nyhet om det förslag till budget som beslutades av Kommunstyrelsen i Österåker den 16 november och som ska behandlas den 23 november.

"Stark ekonomi möjliggör förslag till ökad budget och sänkt skatt"

Redaktör:
Kommunikationsenheten

Sakkunnig:
Fredrik Zethraeus
Publicerad:
tisdag 17 november 2020
Senast uppdaterad:
måndag 23 november 2020