Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Aktiviteter och fritid

I Österåker anordnas det året runt aktiviteter för dig med funktionsnedsättning. Vissa aktiviteter äger rum centralt i Åkersberga och andra är spridda över kommunen. Du behöver inget biståndsbeslut för att vara på en mötesplats.

Vuxna

Mötesplats Ruffen

Ruffen är en träfflokal i centrala Åkersberga för dig med med psykisk funktionsnedsättning. Ruffen har öppet alla vardagar, året runt. På måndagar och torsdagar är öppettiderna klockan 09.00-15.00. På tisdagar, onsdagar och fredagar är öppettiderna klockan 10.00-15.00. Du behöver inget biståndsbeslut för att vara med på aktiviteterna.

Mötesplats Bryggan

Bryggan är en träfflokal för dig som är mellan 18 och 35 år med en psykisk funktionsnedsättning. Lokalen ligger centralt på Storängsvägen i Åkersberga och har öppet varje onsdag klockan 17.00-20.00.

Barn och unga

Fritidsgårdarna Österåker

Fritidsgårdarna Österåker anordnar aktiviteter för dig med funktionsnedsättning. Aktiviteterna anordnas tillsammans med närliggande kommuner och kan vara allt från dans till bowling och simskola. Läs mer om Fritidsgårdarna under Mer information.

Svårt att ta dig till aktiviteter?

Om du har svårt att ta dig till aktiviteter kan du ansöka om ledsagning. Läs mer under personligt stöd.

Personligt stöd

På finska-suomeksi

Redaktör:
Anna Dalin

Senast uppdaterad:
fredag 24 maj 2019