Delfinal i Funkisfestivalen!

Publikhav framför en scen.

Nu köööööör vi!
Melodifestivalen Funkisfestivalen bjuder på sprakande stjärnglans när Österåkers representant ska utses i delfinalen på Berga teater. Vinnaren går vidare till semifinal i Stockholm i april. Se delfinalen här nedan.

Delfinalen på Berga teater är inte öppen för allmänheten men från den 10 februari kan du ta del av den här. Du kan titta på filmen när du vill, den kommer finnas tillgänglig även efter den 10 februari.

Funkisfestivalen är en melodifestival för personer som är 15 år eller äldre med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom lagen om stöd och service, LSS och som bor, jobbar eller går i skolan i Österåkers kommun. Om du är nyfiken på hur funkar att vara med i Funkisfestivalen kan du läsa mer på Funkisfestivalens webbplats Länk till annan webbplats.

Sverigefinal i augusti

Artisten som ska representera Österåker i Funkisfestivalens semifinal bestäms på delfinalen på Berga teater i Åkersberga den 9 februari 2022. I april 2022 är det semifinal på Nalen i Stockholm. I augusti 2022 är det dags för den stora finalen i Funkisfestivalen på Stockholm Waterfront.

Publicerad:
Senast uppdaterad: