Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Välkommen till ABC:s gruppträffar för föräldrar

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om.

ABC- Alla Barn i Centrum – är till för dig med barn i åldrarna 3-12 år. På träffarna tar vi del av både forskning och varandras erfarenhet. Lärdomar och insikter som vi sedan tar med oss och praktiserar hemma mellan träffarna. Under träffarna ges möjlighet att diskutera föräldraskap med andra föräldrar. Innehållet handlar bland annat om hur föräldrar kan främja sitt barns självkänsla, hur man kan arbeta för att stärka relationerna i familjen och hur konflikter kan förebyggas. Information och diskussion varvas med övningar och filmer.

Familjemottagningen i Österåkers kommun startar en ny omgång ABC gruppträffar den 24 april klockan 16.30-19.00 i Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga.
Vi ses vid fyra tillfällen under våren 2019: den 24 april, 6 maj, 20 maj och 3 juni klockan 16.30 -19.00 samt på en uppföljande träff den 26 augusti.

Här kan du läsa mer om familjestödsprogram och anmäla ditt intresse för ABC gruppträffar på Familjemottagningens webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Först till kvarn gäller!

Redaktör:
Sofia Nyström

Publicerad:
tisdag 5 mars 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 5 mars 2019