Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Bibliotek och idrottshallar stängs

Österåkers kommuns bibliotek och idrottshallar stängs omgående med anledning av regeringens ytterligare nationella restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.

Österåkers bibliotek är stängt från lördagen den 19 december. När biblioteket är stängt kan du som måste låna dator eller göra utskrifter för nödvändiga ärenden få hjälp av Servicecenter i Alceahuset på Hackstavägen 22 i Åkersberga. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka vårt e-bibliotek, som är öppet dygnet runt på bibliotek.osteraker.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Österåkers kommuns idrottshallar stängs också från den 19 december. Kommunen har dialog med föreningarna och kommer att undersöka om utomhusverksamhet skulle kunna ersätta ordinarie verksamhet i större uträckning. (Uppdatering 22 december: Utomhusanläggningar stängs för organiserad verksamhet. Se nyhet med övergripande information om nuläge.)

Söra simhall drivs av Befair. För mer information, se kontaktuppgifter på sorasimhall.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

Läs mer om de nya nationella restriktionerna på regeringen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs kommunens information om coronaviruset och covid-!9.

Redaktör:
Helena Cronberg

Publicerad:
fredag 18 december 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 23 december 2020