Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nyhetsbrev – prenumerera

Österåkers kommun ger ut ett antal olika digitala nyhetsbrev som du kan prenumerera på via e-post.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Anhörigstöd

Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och informerar om aktiviteter eller information till dig som vårdar eller stödjer en närstående som är äldre, långvarigt sjuk eller har funktionsnedsättning.

Biblioteket

Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och innehåller aktiviteter, föredrag och aktuell information om Österåkers bibliotek. Du får till exempel veta när det kommer författarbesök eller vad som händer på höst- och sportlov för barn och unga.

Kultur för barn och unga

Nyhetsbrevet håller kulturombud, lärare och förskolechefer och pedagoger i Österåkers kommun uppdaterade om vilka kulturella aktiviteter som finns att boka. Nyhetsbrevet skickas ut månadsvis med relevanta kulturarrangemang, projekt och aktivitetsförslag liksom information om Åkersbergas årliga filmfestival och tips kring Kulturrådets bidrag: skapande skola.

Näringslivet i Österåker

Nyhetsbrev för dig som driver företag i Österåker. Brevet skickas ut cirka sex gånger per år med tips om aktiviteter inom näringslivet, månadens företagarbesök, listor på nystartade företag och mycket mer.

Trygghet för barn och unga i Österåker

Nyhetsbrev för dig som arbetar med barn och unga eller är vårdnadshavare. Brevet skickas ut fyra gånger per år och innehåller information, tips på aktiviteter, föreläsningar och kompetenshöjande åtgärder inom trygghetsområdet med fokus på barn och unga.

Österåker på finska

Här får du viktiga nyheter på finska. Du får också information om kommunal service och evenemang som erbjuds helt eller delvis på finska. Nyhetsbrevet kommer ut cirka sex gånger per år. Nyhetsbrevet finns även på svenska.

Prenumerera på innehåll via RSS

Du kan prenumerera på information och nyheter som publiceras på Österåkers kommun webbplats via RSS.

RSS-flöden på österåker.se

Redaktör:
Åsa Drakenberg

Sakkunnig:
Helena Cronberg
Senast uppdaterad:
tisdag 2 mars 2021