Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Sommarjobb 2021

Är du mellan 16–19 år och folkbokförd i Österåker? Fram till den 5 mars kan du söka spännande och lärorika sommarjobb i kommunen!

I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi erbjuder. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter.

Många spännande sommarjobb

Nu kan du söka sommarjobb hos Österåkers kommun inom film, konst, musik, turism, trädgård, barn- och äldreomsorg med mera. Visst låter det spännande? Sista ansökningsdag är 5 mars 2021. Ansök redan idag! Du är varmt välkommen till Österåkers kommun.

På sidan Lediga jobb finns platsannons för sommarjobb 2021.

Sommarlovsföretagare

Sommarjobba som egenföretagare och testa dina idéer. Österåkers kommun erbjuder ungdomar 15–18 år startkapital och inspirerande entreprenörskurs.

Läs mer om att vara sommarlovsföretagare.

För dig som kan finska

För dig som kan finska är det möjligt att arbeta med finska språket. Kontakta Lea Vaattovaara, samordnare för förvaltningsområde för finska språket, för mer information: lea.vaattovaara@osteraker.se, 08-540 810 27. Du behöver söka jobbet via Lediga jobb och platsannonsen. Skriv i ansökan att du kan finska.

Citat från sommarjobbande ungdomar 2020

”Det är kul”
”Det är ett kreativt och roligt arbete”
”Väldigt lärorik upplevelse och glädjefylld resa”
”Det är kul att få åka runt och träffa nya människor”
"Vi har lärt oss att arbeta självständigt och ta ansvar, och vi känner oss bekväma i arbetsgruppen."

Den här sidan finns också på finska- suomeksi.

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Senast uppdaterad:
torsdag 25 februari 2021