Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Österåkers kommuns julgåva till anställda även ett stöd till lokala företag

Österåkers kommun vill tacka medarbetarna för sina insatser under ett på många sätt utmanande år. Det gör vi genom en julgåva i form av ett presentkort att handla för lokalt.

Julgåvan har formen av ett fysiskt presentkort till ett värde av 300 kronor som kommunens anställda kan använda för att handla lokalt i Åkersberga centrum samt hos de lokala företag som väljer att ansluta sig.

– Under året har Österåkers kommuns verksamheter påverkats av coronaviruset på många olika sätt. Vi känner en stor stolthet över hur vår organisation har slutit upp och hur vi tillsammans har hanterat alla olika utmaningar, säger Staffan Erlandsson, kommundirektör.

Dubbel nytta

– Med den här gåvan gör vi dubbel nytta. Vi får möjlighet att visa uppskattning för våra medarbetare och samtidigt får lokala företag kunder som kan hjälpa verksamheten att leva vidare, säger Michaela Fletcher (M), Kommunstyrelsens ordförande.

Drygt 1 900 presentkort kommer att delas ut före jul till alla som i december har en månadsanställning i Österåkers kommun. Lokala företag kan anmäla intresse för att ansluta sig till presentkortet.

Lokala företag kan ansluta sig

– Vi uppmuntrar nu företag i hela Österåkers kommun att anmäla sig till presentkortet, säger Kristina Eineborg, näringslivs- och utvecklingsdirektör.

Presentkortet administreras av Citycon och gäller under 12 månader. Intresseanmälan för att ansluta sig till presentkortet görs till och med den 30 december 2020 via österåker.se/presentkort.

Redaktör:
Kommunikationsenheten

Publicerad:
onsdag 16 december 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 16 december 2020