Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt nummer av
Magasin Österåker ute nu!

Celine Alfredsson och Andreas Lennkvist Manriquez, två unga lokalpolitiker i Österåkers kommun som pryder magasinets omslag. Foto: Jenny Thörnberg.

Årets sista nummer av Magasin Österåker är här! Just nu delas det ut till samtliga hushåll och företag i kommunen.

I kommunens vision står det bland annat att Österåker ska präglas av idérikedom och delaktighet. Både medarbetare och invånare ska vara medskapare av vår framtidskommun och tillsammans bidra till en gemenskap och positiv utveckling för kommunens bästa.

– Jag är så otroligt stolt när jag ser tillbaka på året som gått och konstaterar att det är så redan nu. Pandemin har verkligen visat att politiker, tjänstemän, Österåkersbor och företagare hjälps åt för kommunens bästa. I det här numret gör vi en summering av hur Österåkers kommun arbetat under corona och hur vi ser på arbetet framåt (sidan 10), säger Michaela Fletcher, kommunstyrelsens ordförande (M).

Det har minst sagt varit ett ovanligt år och i vissa verksamheter har vi fått tänka om, samtidigt som andra saker går helt enligt plan. Följ med och se hur ett efterlängtat verksamhetsområde tar form på Brännbacken (sidan 8). Dessutom berättar vi mer om Multihallen som ska fyllas med rörelseglädje (sidan 6).

Kommunen växer och det är spännande att följa utvecklingen. Möt unga politiker som är med och formar framtidens Österåker. Ett engagemang vi hoppas ska inspirera fler att vara med och bidra med sina idéer och förslag (sidan 12).

Det och mycket mer kan du läsa om i årets sista nummer av Magasin Österåker.

Vi önskar dig en trevlig lässtund och ett gott nytt år!

/Redaktionen
redaktionen@osteraker.se

Redaktör:
Linda Gelin Nielsen

Publicerad:
onsdag 2 december 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 2 december 2020